5000km door de Gelderse Streken

Dag #100: FINISH!!! October 8, 2015

Etappe # - Kaart

Afstand

Gem. snelheid

Tijd op de weg

Checkins

Instagram

Mirre #5000kmgld

Bekijk alle verhalen

FINISH!!!

October 8, 2015

Al om 7 uur wordt er op de deur geklopt. Natuurlijk weet ik wat er gaat gebeuren, maar op de radio lijkt het net alsof het spontaan is: “Goedemorgen!!” Omroep Gelderland-presentator Marc èn eigenaar van Groot-Warnsborn Lammert staan voor de deur met twee plateaus vol champagne-ontbijt. Dàt is nog eens een goed begin van de dag! Mijn broer mocht ook deze laatste nacht bij me logeren, dus we genieten er samen van 😉

“Mag ik even je kuiten voelen?” vraagt Marc. Op deze vraag was ik niet voorbereid. Mijn kuiten zijn inderdaad drie keer zo dik geworden en ik fiets gemiddeld bijna 5 km/u sneller dan toen ik begon. Het wordt een leuk radio-interview en een uur later doen we buiten nog een interview. Dan pakken we onze tassen en gaan we op pad. Op de elektrische (!) fiets naar Mantel om hem daar weer in te ruilen voor mijn blinkende Pegasus.

(lees hieronder verder)

 

Media

Inmiddels is ook Marcel aangehaakt. Hij volgde me al vanaf het eerste uur en fietst vandaag voor de negende keer mee. Gezellig! Ondertussen zet ik alles op de livestream en stromen de twitterberichtjes aan de lopende band binnen. Allemaal succeswensen voor de laatste dag en ook alvast de felicitaties. 

Om stipt 11 uur staan we op de afgesproken plek in Lent. Er zijn al wat mee-fietsers en langzaamaan groeit de groep. Ik ga nog even op de foto met een groep leerlingen van een sportopleiding (en hoop ze een beetje geïnspireerd te hebben) en daarna fietsen we met z’n allen over de brug “De Oversteek” de mooie stad Nijmegen binnen. Naast een groene loper en een boog vol groen-witte ballonnetjes staan ontzettend veel bekende gezichten. Ik ben binnen. En het is feest.

5000KM door de Gelderse Streken – Slotfilm

Comments

Op de hoogte blijven?